



MSVR Club Car Championships

Brands Hatch Saturday 21 - Sunday 22 May 2022

SATURDAY - Gate Opens at 08:00

09:00	Bernie's V8s & Historic Outlaws feat CALMS All Porsche Trophy	Qualifying	20 Mins
09:30	Radical SR1 Cup	Qualifying	20 Mins
10:00	Sports 2000 Championship	Qualifying	20 Mins
10:30	Radical Challenge Championship	Qualifying	20 Mins
11:00	Monoposto Championship - Moto 1000, 2000 and 1800	Qualifying	15 Mins
11:25	Clubmans Sports Prototype Championship	Qualifying	15 Mins
11:50	Locost Championship & Ma7da Championship	Qualifying	15 Mins
12:15	Monoposto Championship - F3, Moto 1400, Classic and 1600	Qualifying	15 Mins
12:45	Radical SR1 Cup	Race 1	20 Mins
13:05	Lunch		50 Mins
13:55	Monoposto Championship - Moto 1000, 2000 and 1800	Race 2	15 Mins
14:25	Radical Challenge Championship	Race 3	25 mins
15:05	Sports 2000 Championship	Race 4	25 mins
15:45	Radical SR1 Cup	Race 5	20 Mins
16:20	Hadical Offi Cup	nace 5	ZU WIIIS
	Bernie's V8s & Historic Outlaws feat CALMS All Porsche Trophy	Race 6	20 Mins
16:55	Bernie's V8s & Historic Outlaws feat CALMS All Porsche		
	Bernie's V8s & Historic Outlaws feat CALMS All Porsche Trophy	Race 6	20 Mins

EVENT TIMETABLE BRANDS HATCH



SUNDAY - Gate Opens at 08:00

10:00	Radical Challenge Championship	Qualifying	20 Mins
10:30	Co-ordSport Tin Tops	Qualifying	30 Mins
11:15	Monoposto Championship - F3, Moto 1400, Classic and 1600	Race 10	15 Mins
11:45	Sports 2000 Championship	Race 11	25 Mins
12:25	Clubmans Sports Prototype Championship	Race 12	15 Mins
12:55	Locost Championship & Ma7da Championship	Race 13	15 Mins
13:25	Monoposto Championship - Moto 1000, 2000 and 1800	Race 14	15 Mins
13:40	Lunch (Grid Walk Bernie's V8s)		50 Mins
14:30	Bernie's V8s & Historic Outlaws feat CALMS All Porsche Trophy	Race 15	30 Mins
15:15	Radical Challenge Championship	Race 16	45 Mins
16:15	Monoposto Championship - F3, Moto 1400, Classic and 1600	Race 17	15 Mins
16:45	Clubmans Sports Prototype Championship	Race 18	15 Mins
17:15	Locost Championship & Ma7da Championship	Race 19	15 Mins
17:45	Co-ordSport Tin Tops	Race 20	40 Mins